Microdermabraziune

Microdermabraziunea este o procedura cosmetica non invaziva de indepartare mecanica a stratului superficial al pielii, cunoscut sub denumirea de stratum corneum ( alcatuit din celule moarte)in scopul imbunatatirii aspectului si texturii pielii.

Daca este efectuata corect, microdermabraziunea reprezinta o modalitate sigura, usoara si eficienta de exfoliere si stimulare a procesului de regenerare celulara, marind in acelasi timp permeabilitatea pielii cu pana la 50%, astfel incat produsele topice pot patrunde mult mai usor.Se poate trata fara riscuri pielea sensibila din jurul ochilor,nasului, gatului si zonele mai dificile. Esteticianul alege programul adecvat,tinand cont de problemele existente si tipul de ten. Chiar si persoanele cu piele sensibila pot urma un tratament de microdermabraziune intrucat programele pot fi ajustate.

Rezultatul? O piele mai catifelata, sanatoasa si stralucitoare, riduri estompate, flux sanguin mai bun, chiar dupa prima sedinta.

Alte servicii pentru tenul tau!

Avem o gama variata de servicii cosmetice pe care le oferim, printre care tratamente Juliette Armand pentru ten mixt, ten matur sau ten acneic, peeling enzimatic, masca Vital Lift si multe altele pe care le puteti regasi pe pagina Preturi – rubrica Tratamente Cosmetice.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart